Welcome to the blog of mine! Sweet Stalker Follow | Dashboard
//Not so Random.
Friday, February 10, 2012 | 12:04 PM | 2 comments
*hi pakwe*
Assalamualaikum and Hi guys . lamanyaa kita tak update blog kan hiwhiw lama tau , kayy saya nak bagitahu yang saya rindu atykah yang selalu ada dgn saya dulu dekat sekolah sekarang dah pindah , omgeeeee sumpah rasa mcm nak nangis bila teringat hari tu dia nangis depan kitaa :'( . Dear atykah , bila kita boleh jumpa awak ? kita rindu awak tau , nanti bila awak free kita jumpa awak kayy , kita nak peluk awak kita rindu nak peluk awak tau :'( awak awak ni last photo kita bersama haritu kann ? awak nanti kita ambil gambar banyak banyak tau . kita dua jaa tauu siapa sibuk nak ambil gambar dgn awak kita tampar dia haha *tunjuk penampar*
kayy awak , awak takecare dkt sana tau jangan lupa kita dekat sini haaaa :)



kita sayang atikah forever ;)

Older Post | Newer Post
Disclamimer

Twitter
Hi saya Fatin Ayu Najwa. Ze owner for ze blog :**

Entries About Credit

Tagboard


_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me