Welcome to the blog of mine! Sweet Stalker Follow | Dashboard
//Not so Random.
Sunday, December 11, 2011 | 11:56 PM | 2 comments


Hi and Assalamualaikum . Sihat ? me ? sihat alhamdullilah but little bit cough :)
Yeahh . haha okay lma tak update kan ? ceyh ! ayat takboleh blahh --'
Sumpah aku taktahu nak letak apa dekat Post Title aku and Best Ohh . haha xD

Ehh kejap ape motif aku buat post niiee ? yeayy aku pun taktahu haha , apaapa pun Follow Twitter
Aku Tau LoveNajwa .. Follow Tau ;) yeahh Don't forget for visit my Tumblr . MuahMuah ;)
Ehh aku rindu kawan kawan aku lebihlebih lagi Ayuni The Cutie One ;)
Actually aku taip apa yang terlintas difikiran aku jeaa .. so mmg pelik yang ada difikiran niee ;)
ehh awak tahu tak sekarang ni titew gila menari dgn cousin titiew . hoho kami menari dengan secara
random nyaaaaaaa . awesome lah .. ehh aku pun asyik gelak gelak gelak takde sebab sampai
menangis ohhh ;) . Awesome kan aku ? Yeayyy Awesome Gila . Ceyh ayat takboleh belahh .

Eww Eww . Cuti sekolah memang tak best aku lebih rela pergi sekolah gossip dgn kawan .
yeahh miss that time xD . dan dan dan bila nak balik kampung ayah .. tetiba rindu nak
balik kampung tapi kampung semakin bosan . sorry kalau cousin aku baca . Jyeah . kisah pula
aku kan --' haha okay stop nonsense tapi aku mmg nak merepek pun sebab taktahu nak buat apa /.
aku rindu dia sangat ehh maksud aku cousin aku yang awesome awesome yang datang dari kelantan .
dengan semangat nyaa aku berkata disini aku rindu hampa semua haha buat mcm korang faham
hope faham aku tahu korang stay KL aku stay kedah jauh sangt :(

Ehh cuti nie aku spend time dengan edit blog skype and tolong mama aku . Aww aku baik haha
skype pun dengan org samaa kott Afiq , Luqman Mimie . hehe ehh patut berbangga nama korang
di post aku . Acece Nak muntah kejap :P haha okay nak ngarut apa lagii haa ?
Yeayy satu lagi (satulah sangat) aku akan sekolah di SMK bandar sungai petani .
hoho aku nak berkepit dgn Ayuni Shazwanie ..  ILOVEYOU Baby .. So In Love
ceyhh  jangan fikir yang bukan bukan pula . ! aku rindu ayuni .. sejak dua tiga hari nie aku jarang IM dgn dia On FB dia jrg online kalau dia online aku offline . how that ? awesome kan ? takpunn --'
text dia pun dah jarang time aku ade kredit dia takde kredit time dia ada aku takde . how that ? awesome kan ? takpun --' . okay I'am Missing You lahh Ayuni Shazwanie :((((

haha , ehh dah ready dah nak pergi sekolah ? aku tahu lambat lagii aku pun tak beli apa lagi ayah
sibuk katakannn --' haha okay okay yang aku tahu tak sabar nak buka sekolah tapi first day school
yeayy tak sabar excited sangat .. tapi second day bila nak cuti sekolah niee ? kan kan  . hampeh sungguh --'
haha xD  okay okay bye aku stop sini :) taklarat dahh ;)

Assalamualaikum Bye Bye Take Care Baby Take Care ;)
#ILOVE Khuhyun

Older Post | Newer Post
Disclamimer

Twitter
Hi saya Fatin Ayu Najwa. Ze owner for ze blog :**

Entries About Credit

Tagboard


_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me