Welcome to the blog of mine! Sweet Stalker Follow | Dashboard
//Not so Random.
Wednesday, December 14, 2011 | 6:36 PM | 2 comments


\Assalammualaikum/ and Hi . who on that photo ? yeah . of course my lovely BFF . Her name's is Ayuni Shazwanie Binti Shabri . Awesome kan nama dia ? AwwAww . Titew nak kenalkan dia dekat awak . Look down , I have a little bit information about this Beautiful Girl .

Name: Ayuni Shazwanie Binti Shabri
Blow: the candle:Every 4 March
Age: 12 years old going to 13
School: Unknown(for 2012)
Stay: Taman Ria Jaya , Sungai Petani Kedah

Yeah , Titew cuma boleh bagi yang itu saje sebab titew pun dalam proses mengenal dia dengan lebih dekat.sorry because I puts the School name is Unknown . Yeah she and me will study at SK Unknown.
\LOL/ maybe awak semua takpernah dengar lagi tapikan titew pun tak pernah dengar sebab sekolah itu tak wujud di Malaysia . ehh actually me and her maybe will goes on same school ehh mistakes not maybe but yes Me and Yuni will be in the same school on next year(2012) .

Okay actually , Ayu jumpa ayuni masa first time pergi latihan rumah sukan Juara time tu yuni tak kenal ayu . ayu tak kenal yuni . haha sumpah lawak then kita tak pernah cakap dekat sekolah kinda kalau senyum tuee adalahkan xD . Ayu lupa dekat FB sape add sape haha tapi ayu rasa ayu yang add yuni . kita rapat dekat FB start ayu say I dekat yuni on the IM . then kita borak borak tapi tak pernah pun sapa hi dekat sekolah itu kerana ayu sangatlah malu. LOL , aku mmg malu dgn org dekat sekolah accept haifa aini arissa and my classmates :) . lepas habis UPSR kan ada Lawatan KL-Genting okay time tue ayuni pergi ayu pun pergi.Time dalam bas tak cakap pun tapi bila sampai kl sampai hotel.
ayuni takde bilik kesian ayu geng ayuni bilik dah penuh so  ayuni ketuk pintu hotel bilik geng ayu dengan berkata'wey wey boleh tak bagi kami duk bilik sini' okay selanjutnya ayu lupa haha . okay ayu dengan geng ayu semua setuju. Masa tuee happy jugaklah sebab satu bilik dengan ayu . Malam tue kita takboleh tidur satu geng takboleh tidur ayuni cerita macam macam benda menarik yeah it's awesome.sejak daripada situ kita kinda rapat jugalah sampai Ayu digelar Puteri hazel sebab ayu suka Cadbury yang ada hazel nuts . Aww Aww terharu dapat nama gelaran baru time tue.. ada satu hari ni nabyhah aka mango comel ajak ayu masuk group talentime okay I just accept it because I love english :) . since daripada situ ayu rapat dengan ayuni nabyhah atykah ain. group ituee mmg best.
Itu jea kot awak awak semua kita dah taktahu dah kita lupa tapi kita ingat lats meet ayuni dekat Village Mall kami karaoke main game rancang nak tengok wayang tapi lambat sangat kot xD

Let's me tell you about her attitude before that can I speaks Malay ? yes Of course I can :) sorry okay I don't good enough with my English :) .Stop being'Bajet Pandai' Ayu . Okay dah jom kita mula .

Pertama: Dia baik
Kedua:Dia cantik
Ketiga:Dia akan senyum walaupun dia sangat sedih.
Keempat:Ramai jejaka jejaka tampan minta dekat dia but She Taken so Dia setia pada yang satu xD
Kelima:Pandai bagi advance dekat org and I Love It. :)
Keenam:Dia selalu bantu teman teman dia yang dalam kesedihan dan kesusahan :)

Yeah . Itu saje titew boleh bagitahu awak sebab titew pun dalam proses kenal yuni lebih rapay #LOL

Older Post | Newer Post
Disclamimer

Twitter
Hi saya Fatin Ayu Najwa. Ze owner for ze blog :**

Entries About Credit

Tagboard


_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me