Welcome to the blog of mine! Sweet Stalker Follow | Dashboard
//Not so Random.
Sunday, November 27, 2011 | 12:25 PM | 0 comments
Hey ! seriouly , kalau kau nak nak judge aku .. depan depanlah .. takpayah buat status
bagaii . . aku tahu berdosa tapi maybe aku belum matang untuk fikirkan semua tu ..
kalau nak judge nak comment just cakap insya-allha aku boleh accept :)

aku nak marah kau pun takde guna sebab yelahh kita stay jauh kan ?
so luahkan perasan diblog cukup menenangkan fikiran aku :)

aku dah delete semuanya means photo aku even kau tak suruh ..
maybe boleh bagi kau happy kan kan ?


aku ingatkan kau kawan baik aku .. bila tengok status FB kau ..
terang terang status tu dituju khas untuk aku kan kan ?
ILOVEYOU friend :)
sorry kalau kau terbaca entry ni ! takbermaksud nak sakitkan hati kau
even hati aku sedang membara gila :)
and ilove to smile it can cover everything :)

Older Post | Newer Post
Disclamimer

Twitter
Hi saya Fatin Ayu Najwa. Ze owner for ze blog :**

Entries About Credit

Tagboard


_________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me